香菇肉片

香菇肉片

3.4 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 带皮五花肉 切薄片
    200 克
  • 1 片
  • 新鲜香菇 切片,焯水备用
    200 克
  • 蚝油
    15 克
  • 料酒
    10 克
  • 根据个人口味调节
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.6 g
Kalorie 2079.5 kJ / 497 kcal
Tłuszcz 44.8 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...