Urządzenia i Akcesoria
香菇肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
带皮五花肉 切薄片200 克
-
姜1 片
-
新鲜香菇 切片,焯水备用200 克
-
蚝油15 克
-
料酒10 克
-
盐 根据个人口味调节适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.6 g
Kalorie
2079.5 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
44.8 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny