Urządzenia i Akcesoria
孜然芦笋鸡球
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
洋葱 切块70 克
-
鸡腿 去皮去骨切块300 克
-
蛋清1 个
-
盐¾ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
玉米淀粉5 克
-
水1500 克
-
橄榄油10 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
芦笋 去皮切6厘米段140 克
-
孜然粉 根据个人口味调节1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
673.1 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1193.5 kJ /
285.5 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
10.6 g