孜然芦笋鸡球

孜然芦笋鸡球

4.4 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    70 克
  • 鸡腿 去皮去骨切块
    300 克
  • 蛋清
    1 个
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 1500 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 芦笋 去皮切6厘米段
    140 克
  • 孜然粉 根据个人口味调节
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 673.1 mg
Białko 19.9 g
Kalorie 1193.5 kJ / 285.5 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...