Urządzenia i Akcesoria
慢炖牛腱肉配土豆卷心菜泥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 人份
Składniki
炖牛腱肉
-
油40 克
-
牛腱肉 切大块,5-6厘米500 克
-
五花培根肉块 切丁,1厘米160 克
-
胡萝卜 切小段,1厘米150 克
-
洋葱 切角后切块160 克
-
西芹 切小段,1厘米90 克
-
面粉30 克
-
黑啤200 克
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
新鲜百里香叶5 - 10 克
-
干月桂叶2 片
-
1 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)肉高汤酱1 茶匙
-
水450 克
-
番茄泥30 克
-
红酒醋20 克
土豆卷心菜泥
-
卷心菜 切块,3厘米150 克
-
水1000 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
粉质土豆 去皮,切块,2-3厘米500 克
-
牛奶150 克
-
黄油 切块50 克
-
现磨黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1524 mg
Białko
38 g
Kalorie
3366 kJ /
804 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心慢炖
10 Przepisów
Chiny
Chiny