菠萝红烧牛腩

菠萝红烧牛腩

3.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 粒
  • 20 克
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 豆瓣酱
    1 汤匙
  • 牛腩块
    600 克
  • 酱油
    2 汤匙
  • 新鲜菠萝 切厚片
    20 克
  • 胡萝卜 切块
    150 克
  • 新鲜红辣椒 (opcjonalnie) 切斜片
    10 克
  • 300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.725 g
Kalorie 2239 kJ / 535 kcal
Tłuszcz 44.941 g
Błonnik 1.551 g
Węglowodany 7.557 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...