Urządzenia i Akcesoria
菠萝红烧牛腩
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蒜头2 粒
-
油20 克
-
洋葱 切块100 克
-
豆瓣酱1 汤匙
-
牛腩块600 克
-
酱油2 汤匙
-
新鲜菠萝 切厚片20 克
-
胡萝卜 切块150 克
-
新鲜红辣椒 (opcjonalnie) 切斜片10 克
-
水300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.725 g
Kalorie
2239 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
44.941 g
Błonnik
1.551 g
Węglowodany
7.557 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny