
Urządzenia i Akcesoria
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
2 słoiki
Składniki
-
1000 g jogurtu naturalnego wykonanego w TM
Posypka ziołowa
-
2 łyżeczki cząbru, suszonego
-
1 łyżeczka mięty, suszonej
-
2 łyżeczki tymianku, suszonego
Zalewa
-
2 ząbki czosnku
-
300 g oliwy z oliwek
-
2 łyżeczki ziarenek pieprzu mieszanego
-
1 łyżeczka soli morskiej, gruboziarnistej
-
6 gałązek tymianku, świeżego
-
6 gałązek rozmarynu, świeżego
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1679.9 kcal /
7028.6 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
167.5 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
31.6 g
Sód
1180.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE JOGURTY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Nugat
3 godz. 15 min
Sól ziołowa
5 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Oliwa portugalska
10 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Karnawałowe castagnole
1 godz.
Pasta zhong
15 min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 godz. 25 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Placki ze spiralizowanych batatów (TM5)
55 min
Szybka zupa w proszku
10 min