
Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
50 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
-
2 łyżeczki papryki wędzonej, mielonej ostrej (patrz wskazówka)
-
500 g oleju rzepakowego
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
892.3 kcal /
3733.3 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
100.3 g
Węglowodany
1.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
1.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto na pizzę na zakwasie
19 godz. 15 min
Sangrita
10 min
Grzaniec wiśniowy
15 min
Pikle z krojonych ogórków (TM5)
48 godz. 20 min
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
45 min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30 min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 godz. 15 min
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
10 min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Sangria Tequila
3 godz. 15 min
Syrop imbirowy
2 godz.