Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
50 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
-
2 łyżeczki papryki wędzonej, mielonej ostrej (patrz wskazówka)
-
500 g oleju z pestek winogron500 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.7 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
3733.3 kJ /
892.3 kcal
Tłuszcz
100.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Miód imbirowy
10 min
Pikle z łodyg jarmużu
24 h 40 min
Chałwa sezamowa
1 h 20 min
Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami
40 min
Wiśniowy szprycer
10 min
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
10 min
Lody marmurkowe
11 h 30 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 h 10 min
Jogurt grecki
12 h 15 min
Majonez
5 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Suflet serowy szybki
55 min