Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
50 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
-
2 łyżeczki papryki wędzonej, mielonej ostrej (patrz wskazówka)
-
500 g oleju z pestek winogron500 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.7 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
3733.3 kJ /
892.3 kcal
Tłuszcz
100.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czarne trufle szampańskie
2 Std. 15 Min
Wytrawny sos zabaglione z czosnkiem niedźwiedzim
10 Min
Majonez
5 Min
Meksykański ser queso fresco
4 Std.
Marynowany ser typu feta
170 Std.
Ser typu mascarpone
22 Std.
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 Min
Chałwowe parfait z bakaliami
13 Std. 30 Min
Crème fraîche
16 Std. 10 Min
Kuloodporna kawa
10 Min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2 Std. 55 Min
Chleb drwala
24 Std. 30 Min