Polpetti all'inferno

Polpetti all'inferno

4.5 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • peperoncino rosso piccante
    1
  • spicchi di aglio
    2
  • di rosmarino gli aghi
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di polpetti puliti
    600 g
  • di polpa di pomodoro
    600 g
  • di vino bianco
    150 g
  • di pane di Altamura (tipo pugliese) o altro pane a piacere
    fettine
  • di salsa piccante, tipo Tabasco
    3 gocce
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1360 kcal / 5690 kJ
Białko 80.5 g
Tłuszcz 47.4 g
Węglowodany 162.9 g
Błonnik 18.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...