Urządzenia i Akcesoria
鸡蛋辣椒蒸酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
新鲜红辣椒 切丝(不辣)100 克
-
葱 切段3 支
-
蛋 (每个重约53-63克)2 颗
-
油½ 茶匙
-
黄豆酱1 汤匙
-
冷开水200 克
-
水 烹煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.6 g
Kalorie
254 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny