鸡蛋辣椒蒸酱

鸡蛋辣椒蒸酱

2.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜红辣椒 切丝(不辣)
    100 克
  • 切段
    3 支
  • (每个重约53-63克)
    2 颗
  • ½ 茶匙
  • 黄豆酱
    1 汤匙
  • 冷开水
    200 克
  • 烹煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.6 g
Kalorie 254 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...