Urządzenia i Akcesoria
胡椒牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛里脊 切片320 克
-
蚝油20 克
-
生抽20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉 现磨2 茶匙
-
玉米淀粉5 克
-
油40 克
-
水500 克
-
姜 切块40 克
-
蒜头7 - 8 瓣
-
洋葱 切小块130 克
-
葱 切段20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
389.3 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
986.1 kJ /
235.7 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手晚餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny