胡椒牛肉

胡椒牛肉

5.0 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛里脊 切片
    320 克
  • 蚝油
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 现磨
    2 茶匙
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 40 克
  • 500 克
  • 切块
    40 克
  • 蒜头
    7 - 8 瓣
  • 洋葱 切小块
    130 克
  • 切段
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 389.3 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 986.1 kJ / 235.7 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...