Urządzenia i Akcesoria
京葱牛肉水饺
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
面团
-
水80 克
-
胡萝卜100 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 约½茶匙3 克
馅心
-
胡萝卜 切块100 克
-
京葱 切段250 克
-
牛肉肉糜300 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 克
-
盐5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
964 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
2225.7 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样饺子
5 Przepisów
Chiny
Chiny