京葱牛肉水饺

京葱牛肉水饺

3.6 5 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

面团
  • 80 克
  • 胡萝卜
    100 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
馅心
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • 京葱 切段
    250 克
  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 克
  • 5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 964 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 2225.7 kJ / 532 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 71.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...