酸辣手撕鸡

酸辣手撕鸡

5.0 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 鸡胸肉 建议选鸡大胸(约2块)
    400 克
  • 料酒
    5 克
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1300 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 新鲜小米椒
    1 支
  • 10 克
  • 生抽
    20 克
  • 蚝油
    10 克
  • 柠檬 (opcjonalnie) 挤汁(约30克)
    1 个
  • 黄瓜 切丝
    100 克
  • 切葱花
    1 支
  • 香菜 切小段
    50 克
  • 白芝麻 熟的
    5 克
  • 柠檬 (opcjonalnie) 切片,装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1893.7 mg
Białko 103.6 g
Kalorie 2842 kJ / 680 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...