Urządzenia i Akcesoria
酸辣手撕鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
鸡胸肉 建议选鸡大胸(约2块)400 克
-
料酒5 克
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1300 克
-
蒜头3 瓣
-
新鲜小米椒1 支
-
油10 克
-
生抽20 克
-
蚝油10 克
-
柠檬 (opcjonalnie) 挤汁(约30克)1 个
-
黄瓜 切丝100 克
-
葱 切葱花1 支
-
香菜 切小段50 克
-
白芝麻 熟的5 克
-
柠檬 (opcjonalnie) 切片,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
1893.7 mg
Białko
103.6 g
Kalorie
2842 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱上TM6的烹饪模式
23 Przepisy
Chiny
Chiny