Urządzenia i Akcesoria
Pirohy s kysaným zelím a houbami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 porcí
Składniki
Nádivka
-
100 gramů sušených hub
-
600 gramů vody
-
500 gramů kysaného zelí scezeného
-
100 gramů mrkve na kousky
-
50 gramů kořene petržele na kousky
-
120 gramů cibule na kousky
-
30 gramů olivového oleje
-
50 gramů másla na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
Těsto
-
550 gramů hladké mouky plus extra navíc
-
30 gramů olivového oleje
-
300 gramů vody teplé
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
8.2 g
Kalorie
1692 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2015
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pohankové nudle (bez lepku)
35 min
Máslová brioška
2 godz. 10 min
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 godz. 10 min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1 godz.
Jarní zeleninový koláč
1 godz. 40 min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2 godz.
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 godz. 40 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 godz. 30 min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50 min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min