Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nádivka
- 100 gramů sušených hub
- 600 gramů vody
- 500 gramů kysaného zelí, scezeného
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů kořene petržele, na kousky
- 120 gramů cibule, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů másla, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
Těsto
- 550 gramů hladké mouky, plus extra navíc
- 30 gramů olivového oleje
- 300 gramů vody, teplé
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1692 kJ / 404 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 65.6 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karbanátky z medvědího česneku s bylinkovým dipem
40 Min
Bramborové knedlíky
50 Min
Máslové sušenky
50 Min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3h 15min
Pirohy s bylinkovou náplní
1h 40min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Brak ocen
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1h 5min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Brak ocen
Lokše s mákem
24h 30 min
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
Brak ocen
Zabijačková černá polévka
35 Min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1 Std. 30 Min