Urządzenia i Akcesoria
Lokše s mákem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
10 kusů
Składniki
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů krupicového cukru
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
7.43 g
Kalorie
1065 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
10.74 g
Błonnik
6.67 g
Węglowodany
37.11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polentové koláčky (bez lepku)
1 godz.
Boží milosti
30 min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min
Profiterolky s hráškovým krémem
2 godz.
Gratinovaný chřest se šunkou
1 godz. 10 min
Makový závin
1 godz. 50 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Krupicové noky
45 min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1 godz. 30 min
Ořechový závin
2 godz. 50 min
Koláč makový květ
2 godz. 20 min
Moravské koláče
3 godz.