Urządzenia i Akcesoria
Lokše s mákem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
10 kusů
Składniki
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů krupicového cukru
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
7.43 g
Kalorie
1065 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
10.74 g
Błonnik
6.67 g
Węglowodany
37.11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pirohy s bylinkovou náplní
1 godz. 40 min
Bramborové škubánky
1 godz. 10 min
Svatomartinské řepůnky
1 godz. 45 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Makový závin
1 godz. 50 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Koláč makový květ
2 godz. 20 min
Šišky s mákem
24 godz. 50 min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1 godz. 30 min
Škvarkoví šneci se zelím
1 godz. 5 min
Koblihy
1 godz. 30 min
Moravské koláče
3 godz.