Urządzenia i Akcesoria
Lokše s mákem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
10 kusů
Składniki
-
700 gramů brambor vařených vcelku, oloupaných, na kousky, zchladlých
-
200 gramů máku
-
50 gramů krupicového cukru
-
180 gramů hladké mouky plus extra na podsypání
-
½ čajové lžičky soli
-
vepřové sádlo rozehřáté, dle chuti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
7.43 g
Kalorie
1065 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
10.74 g
Błonnik
6.67 g
Węglowodany
37.11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Boží milosti
30 min
Brynzové halušky
55 min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 godz. 10 min
Sushi rýže
55 min
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Galetka s třešněmi
1 godz. 25 min
Špenátové špecle se sýrem
20 min
Šišky s mákem
24 godz. 50 min
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2 godz.
Brynzové tyčinky
2 godz.
Hrstková polévka
10 godz. 40 min