Urządzenia i Akcesoria
Pagáče
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
60 kusů
Składniki
-
1 kostka čerstvého droždí
-
70 gramů mléka
-
200 gramů brambor, moučných typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
-
650 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů oleje
-
150 gramů tuku na pečení např. Hery, změklého
-
3 vejce
-
sůl, hrubá na posypání
-
kmín, celý na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
1.4 g
Kalorie
267 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slané pečení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Boží milosti
30 min
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 godz. 10 min
Bramborový koláč s jablky
1 godz.
Bílé pečivo
1 godz.
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Brak ocen
Terina z rajčat
25 godz. 20 min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2 godz.
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Buchty s uzeným masem
1 godz. 30 min
Muffiny polité jablečno-citrónovou šťávou
55 min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 min
Koblihy
1 godz. 30 min