Urządzenia i Akcesoria
Pagáče
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
60 kusů
Składniki
-
1 kostka čerstvého droždí
-
70 gramů mléka
-
200 gramů brambor, moučných typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
-
650 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů oleje
-
150 gramů tuku na pečení např. Hery, změklého
-
3 vejce
-
sůl, hrubá na posypání
-
kmín, celý na posypání
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
1.4 g
Kalorie
267 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slané pečení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1 godz. 30 min
Zelné knedlíky
36 min
Chléb se sýrem a bylinkami
2 godz. 45 min
Veggie pizza duha
1 godz. 40 min
Bílé pečivo
1 godz.
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1 godz. 40 min
Citrónová zmrzlina
10 godz. 20 min
Bulky připravované v páře
2 godz. 10 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Lokše s mákem
24 godz. 30 min
Buchty s uzeným masem
1 godz. 30 min
Máslové rolované knedlíky
1 godz. 10 min