Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů oleje
- 50 gramů cibule, napůl, pak na plátky (5 mm)
- 200 gramů hovězího rump steaku, na proužky (4-5 cm)
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 120 gramů cherry rajčat
- 40 gramů velkých kaparů, nakládaných, osušených (opcjonalnie)
- 70 gramů rukoly
- 1 avokádo, zralé
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 10 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů medu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min