Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů oleje
- 50 gramů cibule, napůl, pak na plátky (5 mm)
- 200 gramů hovězího rump steaku, na proužky (4-5 cm)
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 120 gramů cherry rajčat
- 40 gramů velkých kaparů, nakládaných, osušených (opcjonalnie)
- 70 gramů rukoly
- 1 avokádo, zralé
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 10 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů medu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1h
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 Std. 20 Min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 Std. 20 Min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Kuřecí salát se špaldou
1h 15min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min