Wersje kompatybilne
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Věnec Pavlova
- 250 gramů krupicového cukru
- 200 gramů bílků (cca 6–7 bílků), pokojové teploty
- 1 čajová lžička octa
- 1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
- 10 gramů kukuřičného škrobu
Malinový coulis
-
200
gramů malin
lub 200 gramů mražených malin, 1 hodinu předem rozmrazených při pokojové teplotě - 100 gramů krupicového cukru
- 20 gramů citrónové šťávy
Šlehačka a dokončení
- 500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 - 4 fíky
- 1 granátové jablko, vyloupaná jadérka
- 2 snítky čerstvé máty, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 54.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamelová omáčka
1h 30 phút
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2h
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2h 30min
Veganská baklava
2 Std. 40 Min
Karamelový krém
2h 35 min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2h 30min
Lemon curd (citrónový krém)
20 phút
Valentýnská Pavlova
5h
Pavlova s domácím vaječným likérem
13 Std.
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4u. 40min
Duchové ze sněhových pusinek
12h 25min
Mini Pavlova
1 Std. 45 Min