Urządzenia i Akcesoria
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 sklenic
Składniki
-
100 gramů pistácií, solených, loupaných
-
150 gramů cibule na čtvrtky
-
2 stroužky česneku
-
400 gramů másla na kousky
-
500 gramů kuřecích jater očištěných a osušených
-
1 čajová lžička sušeného tymiánu3 snítky čerstvého tymiánu
-
3 snítky petrželové natě
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
2 polévkové lžíce brandy (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sklenici
Białko
20.3 g
Kalorie
3014 kJ /
720 kcal
Tłuszcz
68.5 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
To je nářez!
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Risottata s lososem a houbami
45 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 godz. 20 min
Virgin koktejl Piña Colada
20 min
Eton Mess
1 godz.
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Crème brûlée s vaječným likérem
1 godz. 15 min
Holandská omáčka
15 min
Jahodová granola s mátou
Brak ocen
Pesto s mákem a chilli
10 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Granola s kokosem a brusinkami
50 min