Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 1000 g de acelgas cortadas en trozos
- 3 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1207 kJ / 289 kcal
- Białko
- 10.31 g
- Węglowodany
- 13.65 g
- Tłuszcz
- 21.43 g
- Błonnik
- 3.01 g
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Espinacas con patatas
30 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Acelgas con patatas
45 Min
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Papillote de pencas de acelga
30 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Acelgas con bechamel
50 Min