Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras

Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras

3.9 88 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de mantequilla
  • 150 g de champiñones laminados en conserva
  • 100 g de nata
  • 40 g de alcaparras
  • 1 cucharada de mostaza de Dijon
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 500 g de lomo de Sajonia en filetes de 1 cm (cortados en tiras de 2 cm)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 474.8 kcal / 1984.8 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 39.7 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...