Bolitos in Tomatensauce

Bolitos in Tomatensauce

4.7 78 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen

Składniki

Bolitos
  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • frischer Koriander Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
    2 Stängel
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    2 Stängel
  • rote Chilischote, frisch (z.B. Bird's eye chili), entkernt
    ½
  • Faschiertes vom Rind
    150 g
  • Faschiertes (vom Lamm)
    150 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    2 TL
  • Jerusalem-Gewürzmischung
    2 TL
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
Tomatensauce
  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • reife Paradeiser in Stücken
    600 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    2 TL
  • Jerusalem-Gewürzmischung
    2 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 TL
  • Ahornsirup
    1 TL
  • Salz
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 630 kcal / 2640 kJ
Białko 35.5 g
Tłuszcz 42.5 g
Węglowodany 22.5 g
Błonnik 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...