
Urządzenia i Akcesoria
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Gelato al biscotto
-
di latte intero200 g
-
di panna (min. 30% di grassi)300 g
-
di zucchero140 g
-
tuorli3
-
di biscotti secchi tipo Digestive a pezzi40 g
Terminare la preparazione
-
di fichi secchi in quarti100 g
-
di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi100 g
-
di latte intero80 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
434 kcal /
1816 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
47.2 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelati e sorbetti
66 Przepisów
Włochy
Włochy