Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di pesche gialle, sbucciate e a pezzi
- 100 g di pere sode, sbucciate e a pezzi
- 100 g di prugne rosse sode e a pezzi
- 200 g di fragole, pulite e a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 100 g di vino bianco secco
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina
- 150 g di burro fuso
- 30 g di brandy
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1164 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta sprint di albicocche
45 dk
Fugassa veneta
4 Std.
Torta pesche, cannella e menta
1sa
Torta Donizetti
1sa
Focaccia dolce
45 dk
Torta alle pesche
1 Std. 10 Min
Torta arance rosse e miele
1sa 30 dk
Crostata mele e cannella
1sa 20 dk
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 dk
Torta alla frutta
1sa
Torta di mele e mandarini
1sa
Torta di mele e nocciole
1sa