
Urządzenia i Akcesoria
Torta alla macedonia di frutta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porzioni
Składniki
-
di pesche gialle, sbucciate e a pezzi200 g
-
di pere sode, sbucciate e a pezzi100 g
-
di prugne rosse sode e a pezzi100 g
-
di fragole pulite e a pezzi200 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza e il succo1
-
di vino bianco secco100 g
-
di zucchero150 g
-
uova3
-
tuorlo d'uovo1
-
di farina250 g
-
di burro fuso150 g
-
di brandy30 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
278 kcal /
1164 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy