蔥爆牛肉

蔥爆牛肉

2.8 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 火鍋牛肉片
    350 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 30 克
  • 洋蔥 切條(寬約0.5公分)
    150 克
  • 青蔥 切段(約3公分)
    15 克
  • 80 克
  • 味醂
    15 克
  • 綜合甜椒 切絲(寬約0.5公分)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.6 g
Kalorie 1566.2 kJ / 374.7 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...