Urządzenia i Akcesoria
豉椒雞丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
油20 克
-
豆豉醬 (自製)100 克
-
紹興酒30 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙600 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片50 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) (小型),略拍扁10 克
-
50 克 豌豆莢綠蘆筍 切段50 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
165.7 mg
Białko
28 g
Kalorie
1919.6 kJ /
459.3 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
144.5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan