Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 5 克 豆豉
- 10 克 薑, 切片
- 300 克 排骨, 切段(約5公分)
- 200 克 青木瓜, 切塊
- 50 克 水
- 200 克 南瓜肉, 切塊
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 493 kJ / 117 kcal
- Białko
- 7.359 g
- Węglowodany
- 7.372 g
- Tłuszcz
- 6.674 g
- Błonnik
- 0.958 g