Urządzenia i Akcesoria
雙瓜燉排骨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
豆豉5 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 切段(約5公分)300 克
-
青木瓜 切塊200 克
-
水50 克
-
南瓜肉 切塊200 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.359 g
Kalorie
493 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
6.674 g
Błonnik
0.958 g
Węglowodany
7.372 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan