Urządzenia i Akcesoria
日式茶碗蒸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
蛋 (每顆重約53-63克)6 顆
-
水800 克
-
鹽½ 茶匙
-
烹大師鰹魚粉½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
豬絞肉 (opcjonalnie)100 克
-
新鮮香菇 切片30 克
-
6 根 蟹肉棒, ,切段生白蝦仁6 隻
-
冷凍青豆 (25克)30 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan