鹹蛋脆瓜肉餅

鹹蛋脆瓜肉餅

3.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
5 個

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    75 克
  • 鹹蛋 去殼,略剝成塊狀
    2 顆
  • 糖醋脆瓜
    100 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 15 克
  • 豬粗絞肉
    300 克
  • 米酒
    15 克
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • (蒸煮用)
    500 克
加熱
  • 醬油膏 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 15.6 g
Kalorie 980.5 kJ / 234.6 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...