Urządzenia i Akcesoria
咬三口椰酥麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
2 個
Składniki
-
牛奶95 克
-
糖40 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用210 克
-
蛋30 克
-
奶粉10 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化35 克
-
奶油 少許,刷油用
-
椰子餡 (市售或自製)200 克
-
葡萄乾30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
27.5 g
Kalorie
5174 kJ /
1237 kcal
Tłuszcz
56.5 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
165 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan