奶油紅蘿蔔濃湯

奶油紅蘿蔔濃湯

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 奶油
    10 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    400 克
  • 馬鈴薯 切塊(約3公分)
    100 克
  • 1200 克
  • 高湯塊
    1 塊
  • 鮮奶油
    50 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 麵包 切丁
    10 克
  • 義大利綜合香料
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.427 g
Kalorie 733 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 9.301 g
Błonnik 3.376 g
Węglowodany 20.261 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...