Urządzenia i Akcesoria
Pierogi (Cheese dumplings)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)600 g
-
brown onion (approx. 1), cut into quarters150 g
-
salted butter50 g
-
semolina2 tsp
-
quark cheese (see Tips)500 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 - 2 pinches
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
onion diced for garnishing180 g
-
fresh chives (opcjonalnie) finely chopped for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
130.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
412 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Olive Spread
5 min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Chocolate Coco Bars
1 godz.
Quark
3 godz.
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Khachapuri
1 godz. 30 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min