Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and sauerkraut pierogi
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Mushroom and sauerkraut filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to boil1 - 2 pinches
-
water to boil
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
large onion diced1
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
844 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2007.8 kJ /
478.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Spaghetti Carbonara Pie
Brak ocen
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Brak ocen
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Raw kibbeh
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Vegan almond dip
5 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min