韓國牛肉海帶湯

韓國牛肉海帶湯

4.7 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 切小片(約1公分)
    200 克
  • 白芝麻油 (冷壓)
    1 大匙
  • 柴魚醬油
    5 大匙
    5 大匙 日式醬油
  • 蒜頭
    2 粒
  • 海帶芽
    10 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • 大蔥 斜切片
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.355 g
Kalorie 448 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 5.509 g
Błonnik 0.634 g
Węglowodany 2.753 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...