Urządzenia i Akcesoria
芹菜炒雙鮮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭25 克
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
草蝦仁100 克
-
花枝 切片100 克
-
米酒20 克
-
芹菜 取莖,切段(約5公分)80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan