蔥爆牛柳

蔥爆牛柳

3.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 牛腰內肉 切條(約1公分x5公分)
    300 克
  • 醬油膏
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 30 克
  • 切段(5公分)
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    80 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.4 g
Kalorie 775.7 kJ / 185.6 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...