Urządzenia i Akcesoria
蔥爆牛柳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
牛腰內肉 切條(約1公分x5公分)300 克
-
醬油膏20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
油30 克
-
蔥 切段(5公分)50 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
薑 切片10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.4 g
Kalorie
775.7 kJ /
185.6 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan