Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 牛腰內肉 ,切條(約1公分x5公分)
- 20 克 醬油膏
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 30 克 油
- 50 克 蔥 ,切段(5公分)
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 10 克 薑 ,切片
- 80 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 1 茶匙 太白粉 ,先與1大匙水調勻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 775.7 kJ / 185.6 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.8 g