五花肉炒豆干

五花肉炒豆干

4.3 23 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 700 克
  • 帶皮五花肉 切條
    200 克
  • 五香豆干 切條
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切斜片
    1 枝
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 409.2 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 1172.9 kJ / 280.6 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 29.2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...