Urządzenia i Akcesoria
五花肉炒豆干
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水700 克
-
帶皮五花肉 切條200 克
-
五香豆干 切條200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切斜片1 枝
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
409.2 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1172.9 kJ /
280.6 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
29.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan