Urządzenia i Akcesoria
紅藜全麥麵包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
3 個
Składniki
-
高筋麵粉 需多備一些撒粉用230 克
-
全麥麵粉70 克
-
黑糖30 克
-
鹽½ 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
橄欖油20 克
-
水180 克
-
紅藜麥 預先煮熟(詳見要訣)100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5 g
Kalorie
691.7 kJ /
165.3 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan