Urządzenia i Akcesoria
豆腐燴肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬絞肉50 克
-
冷凍青豆50 克
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)180 克
-
蠔油2 茶匙
-
番茄醬1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9 g
Kalorie
574 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
寶寶的營養餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan