豆腐燴肉

豆腐燴肉

3.9 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    50 克
  • 冷凍青豆
    50 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    180 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 番茄醬
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 574 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...