Urządzenia i Akcesoria
白花椰菜濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
無鹽奶油 切小塊20 克
-
洋蔥 切塊80 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
蘑菇 切塊100 克
-
馬鈴薯 切小塊120 克
-
水500 克
-
白花椰菜 切小朵250 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉½ 茶匙
-
新鮮巴西利 (opcjonalnie) 切碎,裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.181 g
Kalorie
396 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
6.356 g
Błonnik
1.817 g
Węglowodany
7.845 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan