白花椰菜濃湯

白花椰菜濃湯

4.5 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 無鹽奶油 切小塊
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 蘑菇 切塊
    100 克
  • 馬鈴薯 切小塊
    120 克
  • 500 克
  • 白花椰菜 切小朵
    250 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 1 茶匙
  • 豆蔻粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮巴西利 (opcjonalnie) 切碎,裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.181 g
Kalorie 396 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 6.356 g
Błonnik 1.817 g
Węglowodany 7.845 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...