Urządzenia i Akcesoria
青椒牛柳拌炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
牛腰內肉 切條100 克
-
醬油1 ¼ 大匙
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 茶匙
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾120 克
-
洋蔥 切塊40 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
油10 克
-
青椒 切條70 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
1418 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan