Thunfisch mit Kartoffelragout

Thunfisch mit Kartoffelragout

4.0 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

  • natives Olivenöl
    50 g
  • grüne Paprika in Stücken
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • passierte Tomaten, konserviert
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Kartoffeln in Stücken (siehe Tipp)
    800 g
  • Wasser
    400 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Thunfisch, frisch gewürfelt (3 cm)
    300 g
  • Petersilie gehackt
    6 Stängel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 15 g
Kalorie 1242 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...