
Urządzenia i Akcesoria
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni
Składniki
Pasta sfoglia
-
di burro a pezzi (1-2 cm)200 g
-
di farina tipo 00200 g
-
di acqua fredda90 g
-
di sale½ cucchiaino
-
latte q.b.
-
tuorlo leggermente sbattuto
-
farina tipo 00
Salsa
-
di cipolline in salamoia20 g
-
di cetriolini sott'aceto20 g
-
di capperi sotto sale10 g
-
grani di pepe rosa10
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di sale1 pizzico
-
di maionese150 g
-
di senape10 g
-
di Vodka1 cucchiaio
Gamberi
-
di acqua300 g
-
di aceto50 g
-
di code di gambero fresche pulite250 g
-
carota pelata1
-
sedano rapa1
-
zucchine2
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
916 kcal /
3832 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
71.1 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Elegante Natale
5 Przepisów
Włochy
Włochy