Vol-au-vent con cruditès e gamberi

Vol-au-vent con cruditès e gamberi

4.7 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta sfoglia
  • di burro a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • latte q.b.
  • tuorlo leggermente sbattuto
  • farina tipo 00
Salsa
  • di cipolline in salamoia
    20 g
  • di cetriolini sott'aceto
    20 g
  • di capperi sotto sale
    10 g
  • grani di pepe rosa
    10
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di sale
    1 pizzico
  • di maionese
    150 g
  • di senape
    10 g
  • di Vodka
    1 cucchiaio
Gamberi
  • di acqua
    300 g
  • di aceto
    50 g
  • di code di gambero fresche pulite
    250 g
  • carota pelata
    1
  • sedano rapa
    1
  • zucchine
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 916 kcal / 3832 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 71.1 g
Węglowodany 46.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...