Urządzenia i Akcesoria
Pettirosso di Natale
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 bicchieri
Składniki
-
600 g di succo di mandarino spremuto fresco e filtrato
-
120 g di fragole pulite e a pezzi
-
240 g di yogurt (0,1% di grassi)
-
1 cucchiaino zucchero
-
100 g di cubetti di ghiaccio
-
100 g di acqua
Terminare la preparazione
-
4 fragole pulite
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
3.6 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
1 godz.
Forty fresh
10 min
Spritz analcolico zenzero e fragole
15 min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 godz. 30 min
Fruit punch
10 min
San Francisco
10 min
Crema al cocco
15 min
Frappé all'albicocca
15 min
Succo detox antiossidante
10 min
Hot Fudge
20 min
All shook up
10 min
Cool passion
10 min