Urządzenia i Akcesoria
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
5 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
400 g wody
-
4 jajka
-
30 g pora pokrojonego w 1 cm plastry
-
15 g masła
-
15 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
30 g chrzanu, tartego
-
30 g majonezu
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
130 g makreli, wędzonej bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
304.6 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
674 kJ /
161.1 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Paprykarz ze śledziem
1 godz. 30 min
Śledzie po japońsku
45 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min