Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fideos gruesos
- 50 g de aceite de oliva
- 220 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco seco
- 700 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
- 300 g de almejas frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Białko
- 41.7 g
- Węglowodany
- 62.86 g
- Tłuszcz
- 13.26 g
- Błonnik
- 5.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Guisat de peix
1 Std. 25 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 Std.