Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fideos gruesos
- 50 g de aceite de oliva
- 220 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 100 g de vino blanco seco
- 700 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 800 - 900 g de rodaballo en 6 tranchas
- 300 g de almejas frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Białko
- 41.7 g
- Węglowodany
- 62.86 g
- Tłuszcz
- 13.26 g
- Błonnik
- 5.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Bacalao con langostinos
1sa
Guiso de sepia con patatas
1sa
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 dk
Berenjenas rellenas de bacalao
1sa
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 dk
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 dk
Fideuá de mariscos
45 dk
Arroz con rape y gambas
30 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min