Urządzenia i Akcesoria
Schinkenaufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Schinken, gekocht, geräuchert Aufschnitt in 1 cm Streifen200 g
-
Essiggurkerl halbiert50 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Ingwer, gemahlen¼ TL
-
getrockneter Thymian¼ TL
-
Cayennepfeffer, gemahlen1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Nelken, gemahlen1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Estragonsenf1 ½ TL
-
Weißweinessig2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
4 g
Kalorie
278 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Darauf und Dazu
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Weichsellikör mit Minze
50 min
Eierschwammerlaufstrich
1 h 10 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Quark-Ei-Aufstrich
10 min
Camembertaufstrich
15 min
Schinkenfleckerl überbacken
1 h 10 min
Wurstaufstrich
10 min
Liptauer
15 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 h
Grammelpogatscherl
1 h 10 min