Fleischstrudel für Suppe
TM6 TM5

Fleischstrudel für Suppe

4.6 (25 ocen)

Składniki

  • 70 g Butter, in Stücken
  • 150 - 200 g Karotten, in Stücken
  • 120 g Zwiebeln, in Stücken
  • 2 EL Majoran, getrocknet
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • ¼ TL Macis
    lub 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen
  • 400 g Faschiertes
  • 1 Ei
  • 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1055 kJ / 252 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Błonnik
2 g
Sód
373 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy