![Mantovanine Mantovanine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E540E0E4-13D4-404B-86B5-6A0FD5600C4F/Derivates/8efb1653-fb49-4559-93ed-e0f121dd2457.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
lub 150 g di lievito madre -
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 10 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Filoncini alla cipolla
3sa 50 dk
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Panini al latte
4小时 50 分钟
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pancarrè
5 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Rosette
5h 20min
Ciabattine
3h 30min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 godz. 10 min