Urządzenia i Akcesoria
Crema di Cogne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di panna (min. 30% di grassi)
-
2 tuorli
-
1 uovo intero
-
80 g di zucchero
-
30 g di cacao amaro in polvere
-
10 g di grappa (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.3 g
Kalorie
2075 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini bonet
2 godz.
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 godz. 15 min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Zabaione
15 min
Bonèt
2 godz.
Zabaione al limone
15 min
Risotto timo e toma
35 min
Salsa alla reggiana
15 min
Budino alla menta
2 godz. 45 min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Zabaione caldo al passito
15 min