Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo intero
- 80 g di zucchero
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 10 g di Grappa (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 41.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fonduta
8h 20min
Zabaione
15 Min
Martin sec al Barolo
4j 30 menit
Mini bonet
2 Std.
Zabaione caldo al passito
15 Min
Semifreddo allo zabaione
12h 15 phút
Bonèt
2 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Budino al caffè
4 godz. 15 min
Panissa vercellese
35 min
Budino cioccolato e amaretti
2 godz. 55 min
Bagna cauda
35 min