
Urządzenia i Akcesoria
Coupelle ripiene
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di zucchero60 g
-
di albumi60 g
-
di farina tipo 0060 g
-
di burro morbido a pezzi60 g
-
di cioccolato fondente (45% di cacao) a pezzi200 g
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di liquore al cioccolato1 cucchiaio
-
di cannella in polvere½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
475.2 kcal /
1988.1 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
35.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
37.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piccola pasticceria
10 Przepisów
Włochy
Włochy