Urządzenia i Akcesoria
Bottoncini al pomodoro farciti
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
15 pezzi
Składniki
-
140 g di acqua
-
60 g di concentrato di pomodoro
-
10 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
370 g farina tipo 0
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
1 cucchiaino di origano secco
-
sale q.b.
-
250 g di mozzarella sgocciolata, a fettine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.2 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'estate dei piccoli
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Liquore caffè mou
55 min
Biscotti croccanti alle mandorle
1 godz. 15 min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5 godz.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra
Brak ocen
Crema dessert alla birra
2 godz. 15 min
Bannock
40 min
Crocchette di tonno
10 godz.
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Muffin al profumo di mare
1 godz.
Bottoncini con wurstel
5 godz.